Google Analytics certified

Inzicht in je bezoekers

Conversie optimalisatie

Voor websites en webshops

Super specifiek adverteren

Men onderschat de mogelijkheden van het adverteren op Facebook. Facebook marketing is daadwerkelijk een geduchte concurrent van Adwords. Met 9.4 miljoen Facebook gebruikers in Nederland kan je een behoorlijk bereik hebben. Daar komt nog eens bij dat je met Facebook super specifiek kan adverteren. Bedenk zelf maar welke gegevens van jouw bekend zijn bij Facebook.

Hieronder een voorbeeld van hoe specifiek je kan adverteren op Facebook:
Toon een advertentie aan alle mannen in het centrum in Nijmegen tussen 12:00u en 15:00u die geïnteresseerd zijn in voetbal met een leeftijd tussen de 18 en 30 jaar.

De regel met adverteren is, hoe specifieker je advertentie is gericht op de doelgroep hoe effectiever deze is.

Ik wil nu beginnen met adverteren op Facebook
adverteren op facebook
retargetting adverteren op facebook

Retargetten met Facebook

Ken je dat, je hebt bij Coolblue een product bekeken en vervolgens wordt je dagen lang op Facebook achtervolgd door ditzelfde product. Deze manier van adverteren wordt ook wel retargetten genoemd en is voor iedere ondernemer toegankelijk. Met Facebook kan dit op een relatief simpele manier geregeld worden. Wist je dat de CTR (Click Through Rate) bij retargetting wel 400% hoger kan liggen dan bij een normale advertentie?

Is retargetting voor mij de juiste keuze?

Ook adverteren op Instagram

Daarnaast biedt het adverteren op Facebook je ook direct de mogelijkheid om op Instagram te adverteren.  Instagram is eigendom van Facebook en de advertentieomgeving is geïntegreerd in Facebook. Wanneer je in de juiste branche zit kan Instagram een enorm interessant platform zijn om op te adverteren.

Is Instagram voor mij het juiste platform?
facebook advertentie op instagram
Geïnteresseerd in het adverteren in Facebook?

Ontvang iedere maand gratis online marketing tips

Al meer dan 450 mensen ontvangen gratis de laatste online marketing tips!

kennis tips
x