• GEAS website van het jaar 2015

GEAS Energiewacht

Over GEAS Energiewacht

GEAS Energiewacht profileert zich als de Energie Service Specialist uit Oost-Nederland. Ze geloven dat iedereen veilig, comfortabel en duurzaam moet kunnen wonen. Daarom zorgen ze met ruim 130 servicemedewerkers en vakspecialisten al 50 jaar voor een veilige, schone en comfortabele leef- en werkomgeving.

De vraag

In samenwerking met Leadrs en het marketingteam van Geas kwam de vraag voor een responsive redesign van de website van Geas. Geas draait al jaren in onze systemen en is erg tevreden over de flexibiliteit en hoge mate van seo vriendelijkheid van ons systeem. Dit was een belangrijke reden om opnieuw te kiezen voor onze samenwerking. Tevens was het belangrijk om lead-management verder te optimaliseren in dit nieuwe traject.

Ons antwoord

Door een zeer uitgebreid en flexibel systeem te leveren waarmee GEAS per pagina zelf de indeling kan bepalen heeft de marketing afdeling optimale vrijheid voor de inrichting van content. Een uitgebreide formulierkoppeling aan hun navision database zorgt ervoor dat elke lead door de website automatisch doorgestuurd wordt naar het juiste postvakje van de juiste medewerker. Efficiënte zoekmachine optimalisatie toepassingen waren belangrijk om Leadrs te ondersteunen bij hun werkzaamheden op het gebied van online marketing.

  • Client GEAS Energiewacht
  • Datum 25 december 2016
  • Tags Website
  • URL Bekijk project

Gerelateerde projecten