fbpx

Case: GEAS Energiewacht

Geas Energiewacht logo

GEAS Energiewacht profileert zich als de Energie Service Specialist uit Oost-Nederland. Voor GEAS Energiewacht heeft Webbouwers in samenwerking met Leadrs en Digidee een responsive redesign van de website gerealiseerd. Om de flexibiliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website te waarborgen is het huidige maatwerk systeem behouden en verbeterd. Een belangrijke eis binnen het nieuwe traject is het optimaliseren van lead-management functionaliteiten.

Koppeling Navision Database

Zoekmachine optimalisatie

Maatwerk beheersysteem

GEAS Energiewacht

Corporate website & Koppeling

Wat hebben we gedaan?

Webdesign, Website ontwikkelen, Koppelingen realiseren, Zoekmachine optimalisatie

Corporate website

GEAS Energiewacht is gewend te werken met een maatwerk beheersysteem. Om de gebruiksvriendelijkheid van de website te waarborgen, hebben we dit systeem behouden. Door een uitbreiding van het systeem is GEAS flexibel in het bepalen van de indeling van de webpagina’s. Op die manier is de marketing afdeling gegarandeerd van optimale vrijheid voor de inrichting van content.

In de nieuwe website van GEAS Energiewacht is rekening gehouden met de eisen voor SEO. De backend van de website is zodanig ingericht dat de basiselementen voor een goede SEO-structuur eenvoudig zijn te bewerken. Efficiënte zoekmachine optimalisatie toepassingen zijn belangrijk om GEAS Energiewacht te ondersteunen bij hun werkzaamheden op het gebied van online marketing.

Website van het jaar 2015

De nieuwe website van GEAS Energiewacht is niet onopgemerkt gebleven. In 2015 is de website van GEAS Energiewacht uitgeroepen tot Website van het jaar, in de categorie Energie. Website van het jaar is de grootste landelijke publieksprijs voor websites en webshops. In deze competitie worden websites beoordeeld op belangrijke onderdelen als inhoud, navigatie en design. Deze prijs is een bekroning op ons werk en een mooi compliment voor GEAS Energiewacht.

Website van het jaar 2015
wvhj17
Ook in 2017 is de website van GEAS genomineerd voor Website van het jaar.