fbpx

Case: Revant

Revant logo

Revant is een landelijk opererende zorginstelling met meerdere vestigingen. Als onderdeel van een grotere rebranding strategie, heeft Webbouwers voor Revant een nieuwe Corporate Website ontwikkeld. Om het bedrijf toekomstbestendig te maken is daarnaast een moderne Intranet omgeving opgesteld. Zowel de corporate website als de intranet omgeving zijn geheel in lijn met de nieuw opgesteld huisstijl.

Koppeling Zorgkaart Nederland

Beveiligde communicatie

Koppeling EPD

Intranet omgeving

Revant

Corporate website & Intranet omgeving

Wat hebben we gedaan?

Webdesign, Website ontwikkelen, Webapplicatie ontwikkelen, Koppelingen realiseren

Corporate website

De zorgsector wordt voortdurend geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Het is voor een grote speler als Revant zaak om daar ook met hun website op in te spelen. De nieuwe website van Revant is uitgerust met een koppeling met zorgkaart Nederland, zodat het beoordelingscijfer van de zorgstelling realtime op de website wordt getoond.

De website van Revant werkt veel met privacygevoelige informatie van patiënten en instellingen. De formulieren op de website zijn zodanig ingericht dat deze gevoelige informatie niet per e-mail wordt verzonden, maar in een met wachtwoord beveiligde omgeving in het content management systeem wordt getoond. Deze omgeving is uitsluitend beschikbaar voor de beheerder, en voldoet aan alle eisen op gebied van privacy.

De website is gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Het is op de website van Revant mogelijk om in te loggen op een persoonlijk ‘Revalidantenportaal’. In deze omgeving kunnen patiënten zelf geplande afspraken inzien en eventuele vragenlijsten invullen. De informatie-uitwisseling tussen/met behandelaars wordt hierdoor vergemakkelijkt.

Om bezoekers op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, plaatst Revant regelmatig berichten op hun Facebookpagina. De nieuwe website van Revant heeft dan ook een intelligente integratie met Facebook. Deze maatwerk integratie haalt de content uit de Facebookberichten en toont deze op de website. Dit zorgt ervoor dat de huisstijl van Revant behouden blijft, zonder de standaard weergave van Facebook.

Intranet omgeving

Het nieuwe intranet van Revant heeft als belangrijk doel om het contact tussen verschillende vestigingen en behandelaars te versoepelen. Binnen dit intranet zijn o.a. alle contactgegevens van de behandelaars beschikbaar, waardoor gemakkelijk contact kan worden gelegd. Daarnaast is er een algemene agenda. Deze agenda bevat alle persoonlijke, en organisatorische evenementen.