fbpx
  • wggroep home

Case: W&G Brinkhorst

Brinkhorst logo

Over W&G Brinkhorst

W&G Brinkhorst is een familiebedrijf dat al 60 jaar voorziet in smaak en ideeën, duidelijke productinformatie, strakke levering en voorraadmanagement. Zij profileren zich als dé specialist in kip, kalkoen, wild en gevogelte; al 60 jaar lang. W&G Brinkhorst levert inspirerend vakmanschap en de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken.

De vraag

W&G Brinkhorst was toe aan een nieuwe website. De oude website was qua vormgeving verouderd, de informatievoorziening sloot niet aan op de huidige profilering van het bedrijf en de bezoeker kon niet goed vinden waar de juiste informatie stond. Dit heeft er voor gezorgd dat we van begin af aan een nieuwe website opgebouwd hebben.

Ons antwoord

We zijn gestart met de inventarisering van de doelgroepen, er zijn strategische marketingsessies geweest met een gespecialiseerd adviseur voor de propositie, er is een contentplan gemaakt, er zijn wireframes ontwikkeld en in samenwerking met Case Communicatie is er een modern, fris en responsive design ontworpen.

Dit is gerealiseerd in een gebruiksvriendelijk CMS waarbij de klant volledige controle heeft over de manier waarop nieuwsartikelen, blogs, contentpagina’s, magazines en producten met elkaar verbonden zijn in één structuur.

Vaste klanten kunnen direct doorklikken naar het online bestelsysteem, maar de website is ook ingericht op de oriënterende bezoeker met interessante artikelen en recepten om de smaak van W&G Brinkhorst online te kunnen proeven.

Dit wil ik ook!Bekijk de website online.

W&G Brinkhorst

Website