Google Analytics certified

Inzicht in je bezoekers

Conversie optimalisatie

Voor websites en webshops

Per pagina hoger in Google

Veel mensen geven aan dat ze hun website hoger in Google willen hebben. Zich niet realiserend dat het niet zozeer om de website draait, maar om de webpagina’s. Voor iedere webpagina dien je een doel en de zoekwoorden te bepalen. Op basis daarvan kan je positie in Google geanalyseerd en geoptimaliseerd worden.

Hoe hoog scoren mijn pagina’s in Google?
hoger in google
zoekwoorden bepalen hoger in google

Zoekwoorden bepalen

Per pagina dien je zoekwoorden te bepalen om de webpagina hoger in Google te krijgen. Deze zoekwoorden dienen wel strategisch gekozen te worden. Dit kan door middel van een zoekwoordenonderzoek. Daarbij wordt gekeken naar het zoekgedrag van de doelgroep, het volume en de concurrentie op specifieke zoekwoorden. Zowel long tail als short tail.

Ik wil mijn website laten reviewen

Monitor je positie in Google

Veel mensen realiseren zich niet dat wanneer ze een zoekwoord intypen in Google om de positie van een webpagina te controleren, dit geen goed beeld geeft van de daadwerkelijke positie. Google past namelijk per computer de zoekresultaten aan op basis van je locatie en je zoekgeschiedenis. Wij kennen de juiste manier om je positie te achterhalen, zowel lokaal als landelijk. Per zoekwoord kunnen wij je positie in Google monitoren en daar dagelijks, wekelijks of maandelijks een rapportage van sturen. Op basis hiervan kan er geanalyseerd worden welke zoekwoorden nog hoger in Google kunnen komen.

Ik wil dat mijn posities in Google gemonitord worden
zoekmachine optimalisatie

Case: Hoger in google met Jobpersonality

Hoe krijg je een volledig seo geoptimaliseerde pagina nog hoger dan de 8ste en 6e plek in Google?
jobpersonality logo

Hoger in Google komen zonder content toe te voegen of de pagina verder te optimaliseren, dit is de uitdaging die we samen met Jobpersonality hebben aangepakt.

Het plan was om een click through test op te zetten voor de meta description van de beroepskeuzetest pagina. Hiermee wilden we de click through verhogen, waardoor de relevantie van de pagina voor Google zou stijgen.

De resultaten waren verbluffend, hieronder zie je het moment dat de test gestart is.

Qua volume hebben we ons gericht op de keywords: beroepentest en beroepskeuzetest.

Beroepentest:

  • CTR van 4% gestegen naar 12%
  • Hoger in Google: van de 6e positie naar de 3e positie

Beroepskeuzetest:

  • CTR van 1.53% gestegen naar 4,7%
  • Hoger in Google: van de 8ste positie naar de 5e positie

Het gevolg van deze stijgingen? 62% meer organische bezoekers en 6 plaatsen hoger in Google.

website teksten

Website teksten

Onze filosofie is dat de beste teksten worden geschreven door de vakmensen zelf. Met de ontwikkeling van Google is het tegenwoordig niet meer nodig om specifiek voor Google te schrijven, maar voor je klant. Uiteraard kan de tekst wel geoptimaliseerd worden voor Google. Dit is nog steeds essentieel voor een goede positie in Google, maar het begint met het schrijven voor jouw bezoeker.

Ik wil mijn teksten laten reviewen

On page factoren

Om hoger in Google te komen zijn er zowel on page factoren als off page factoren die hier een grote rol in spelen. In totaal zijn er meer dan 200 factoren waar Google naar kijkt om je positie in Google te bepalen. Wij kunnen je helpen op deze on page seo factoren te verbeteren, hierbij kan je denken aan content, afbeeldingen optimaliseren, snelheid, menu-structuur, internal linken, etc. Wij kennen de prioritering van Google en zijn in staat om jouw website hier op aan te passen. Wij kunnen een adviserende rol aannemen of je geheel ontzorgen wat betreft zoekmachine optimalisatie. Een andere optie is om eerste je website te laten reviewen en te kijken hoe je website nu scoort voor Google.

Ik wil mijn website laten reviewen
Webshop Bouwer Responsive Design
off page factoren

Off page factoren

Naast de on page factoren zijn er ook vele off page factoren waar je invloed op kan hebben en belangrijk zijn voor je score om hoger in Google te komen. Dit zijn factoren zoals autoriteit, backlinks, social, etc. Het is van belang om zowel aandacht te besteden aan de on page als de off page SEO factoren.

Meer over een website review
Heb je advies nodig om hoger in Google te komen?