fbpx

Een online marketing specialist voor jouw business

Onze online marketing specialisten hebben kennis van verschillende gebieden, in het kort kunnen zij je adviseren op onderstaande gebieden. Kijk ook even op ons blog rond voor een impressie van de kennis die wij in huis hebben.

SEO (Zoekmachine optimalisatie) en SEA

Inzicht in bezoekers en conversie

 Social media advies

Wat is voor mij de juiste stap?
online marketing specialist
Wij hebben Webbouwers.com ingeschakeld voor online marketing. Allereerst scoren we dankzij hun SEO adviezen hoger op termen die wij zelf over het hoofd zagen. Bijvoorbeeld op zoekopdrachten met noemenswaardige volumes als ‘welke baan past bij’. Zij hebben ons daarnaast ook goed geholpen door met behulp van heatmaps en andere instrumenten inzicht te geven in het klikgedrag van onze klanten. Hierdoor zijn wij weer in staat om onze diensten, zoals onze beroepskeuzetest en beroepenzoeker, nog beter te laten aansluiten bij het intuïtieve online gedrag van klanten wat leidt tot hogere en betere gebruikerservaringen.- Sylvain Engelen - Jobpersonality.com

Maximaal rendement met de juiste stappen

Een online business moet groeien en geld opleveren. Dit gebeurt helaas niet vanzelf. Onze online marketing specialist heeft hiervoor een stappenplan ontwikkeld en kan jou bij deze groei ondersteunen.

“Wanneer je echt je business wil laten groeien dien je actie te ondernemen”

Ga je zelf aan de slag zonder te weten wat je doet, dan is onze ervaring dat je geld besteedt aan verkeerde ontwikkelingen. Ontwikkelingen die in de verkeerde volgorde geen rendement zullen opleveren. Onze online marketing specialist is ervoor bedoeld om maximaal rendement uit je investering te halen.

De online marketing specialist kan je coachen en/of ontzorgen in het nemen van de juiste stappen in de juiste volgorde.

Wat is voor mij nu de juiste stap?
online marketing specialist advies
online marketing specialist hoger in google

Gratis bezoekers naar je website

Veel ondernemers gaan direct aan de slag met Adwords om bezoekers betaald naar de website te krijgen. Adwords is hier een perfecte tool voor, maar realiseer je ook dat, afhankelijk van je concurrenten, je ook perfect Gratis bezoekers uit Google kan halen. Hiervoor dien je wel je website te optimaliseren en te weten wat je doet. Onze online marketing specialist kan je adviseren in het hoger komen in Google.

Hoe krijg ik gratis bezoekers?

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie wordt vaak vergeten als onderdeel van online marketing, maar voldoende verkeer geeft nog geen garantie op conversie.

Conversie is het behalen van een doel met je website, bijvoorbeeld het laten invullen van een contactformulier of de verkoop van een product.

Onze online marketing specialist kan je helpen met het opmaken van teksten, het maken van landingspagina’s en adviseren in conversie optimalisatie. Wanneer het budget het toelaat is a/b testen ook een mogelijkheid.
Onze online marketing specialist kan advies leveren aan grote en kleine bedrijven.

Hoe vergroot ik de conversie van mijn website?
online marketing conversie optimalisatie
Wil jij een online marketing specialist? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.
Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer