fbpx

Over ons

Digital agency Nijmegen

Full service digital agency voor maximaal online rendement

Onze missie

Het is onze missie om klanten goed en betrouwbaar te adviseren. Wij geloven dat we alleen op deze manier samen tot het beste eindresultaat kunnen komen.

Als full service digital agency alle benodigde diensten leveren waardoor onze klanten de gehele online keten bij ons onder 1 dak kunnen plaatsen.

Neem contact met ons op!

14 Experts

Onze 14 experts zitten voor jou klaar. Wij hebben experts op diverse vakgebieden, namelijk front-end development, back-end development, webdesign en online marketing. Als full service digital agency zijn wij in staat om websites, webshops en webapplicaties te bouwen. Daarnaast blijven we graag in contact met onze klanten. Door online marketing advies te leveren blijven we samen werken aan de groei van jouw business.

“Wij zijn er niet voor om het wiel opnieuw uit te vinden, maar om een zo goed mogelijk functionerende webapplicatie te bouwen voor een goede prijs.”
“Ons streven is tevreden klanten door een eerlijk en betrouwbaar advies, en vervolgens eenvoudigweg te doen wat we beloven.”

Ton Huybens
Directeur

Fixed price

Wij werken zoveel mogelijk ‘fixed price’. Op deze manier weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn. Doordat bij ons de experts de urenschatting maken in plaats van salesmanagers lopen wij zelden tegen verrassingen aan.

Voor iedere website, webshop of webapplicatie zijn er specifieke eisen en wensen. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen houden we daarom niet vast aan standaard prijsopties. We bespreken graag jouw wensen in een gratis adviesgesprek, om dan met een duidelijk beeld van de kosten te komen.

Toch een eerste indicatie van de kosten voor de website van je dromen? Stuur ons een mailtje!

Geen salesmanagers

In de ICT branche is een veelvoorkomend probleem dat salesmanagers veel moois beloven zonder goede inhoudelijke kennis van het vakgebied. Gevolg is dat je als klant gedurende het traject onverwacht met allerlei problemen en discussies wordt geconfronteerd. Bij Webbouwers hebben wij geen salesmanagers, maar uitsluitend experts op alle vakgebieden.

Een greep uit onze klanten
Beslist.nl
jobpersonality small logo
Revant logo

Direct contact met een expert

Wij streven altijd naar directe lijnen met een expert. We zijn niet bang om een techneut de telefoon op te laten nemen om een vraag te kunnen beantwoorden. Dat werkt vaak sneller en prettiger. Op deze manier geven we onze klanten een eerlijk advies.

Om maximale online omzet te realiseren werken wij graag samen met gerenommeerde e-commerce partijen.

Full service digital agency Webbouwers

Webbouwers is een full service digital agency. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites, webshops en webapplicaties. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Bij Webbouwers bieden we na livegang van jouw website of webshop de mogelijkheid om online marketing toe te passen. De online marketeers van Webbouwers weten waar zij over praten. Ze zijn Google gecertificeerd voor Google analytics en Google Adwords.

Maximaal online rendement is ons motto. Dit bereiken we door een optimaal werkende website of webshop te combineren met de juiste online marketing technieken. We geloven in een langdurige samenwerking waarbij transparantie en meetbaar resultaat centraal staan. Nog niet zeker van de online voordelen die Webbouwers jouw bedrijf kan bieden? Dan bespreken we dit graag in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!
Nieuwsgierig naar Webbouwers?

Full service digital agency

Onze expertise beperkt zich niet tot enkel ontwikkeling van websites, webshops en webapplicaties. Wij gaan verder dan dat!

Websites geoptimaliseerd voor Google

Google is een bepalende factor in het succes van je website. Daarom zorgen wij dat de websites die we maken optimaal vindbaar zijn.

Webshops gericht op conversie

Onze webshops maken gebruik van het CMS-systeem Magento. Onze online marketeers denken bij de ontwikkeling mee voor conversie optimalisatie.

Webapplicatie voor gebruiksgemak

Onze kritische kijk op webdesign resulteert in webapplicaties die gemakkelijk te gebruiken zijn.

Online marketing advies op maat

Onze online marketeers kunnen je ondersteunen in de online marketing strategie, of jouw bedrijf geheel ontzorgen.

Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer