Open source cms

Geen licentiekosten

Fixed price

Maatwerk is mogelijk

Geoptimaliseerd voor Google!

Wanneer wij een website bouwen houden we altijd rekening met de eisen van Google. Zowel op het gebied van SEO als snelheid. Google beoordeelt websites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bij het bouwen van jouw maatwerk website garanderen we dat de nieuwste technieken worden gebruikt. Hierdoor weet je zeker dat je website snel werkt en goed vindbaar is.

Meer dan 100 websites gebouwd

In de afgelopen 15 jaar hebben wij voor meer dan 100 klanten een website mogen bouwen. Voornamelijk voor het mkb bouwen wij websites die specifiek gericht zijn op conversie. Dit kan bijvoorbeeld een offerte aanvraag zijn of het plaatsen van een reservering. Onze experts weten wat van belang is voor conversie.

een responsive website

Een responsive website bouwen is voor ons standaard. Google eist tegenwoordig dat een website geschikt is voor alle apparaten, daarom is bij ons een responsive website de standaard geworden. Wil je weten of jouw website geschikt is voor de smartphone, doe de test dan hier.

Een website coach

Na het bouwen van de website houdt het niet op. Daar begint het pas. Bij ons krijg je de beschikking over een website coach die je kan adviseren over online marketing. Samen stippelen jullie de juiste route uit om de investering van een website bouwen terug te verdienen en winst te maken. Hierbij is het van belang om hoog in Google te scoren en inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

Maatwerk of budget website

Voor ieder budget kunnen wij een website bouwen, maar onze specialisatie is het bouwen van maatwerk websites. Heb je specifieke maatwerk eisen dan is dat geen probleem, samen met de accountmanager worden deze besproken en wordt er een oplossing bedacht binnen het vastgestelde budget.

Specifiek opzoek naar een wordpress website?

Klanten over ons

De website en vooral het onderhoud daarvan werken fijn en efficiënt. Dat stimuleert het werken ermee en dat komt het resultaat sterk ten goede.- LZV - Groep
Het platform heeft geleid tot een stijging in het aantal bezoekers en krijgt veel aandacht van de media. Wij zijn meer dan tevreden!- Apeldoorn-binnenstad
De nieuwe website heeft veel positieve reacties opgeleverd en het aantal bezoekers stijgt. Met het resultaat zijn wij meer dan tevreden!- Fiscount

Website van het jaar 2015

Een website bouwen is niet niks, maar een website bouwen die de prijs van beste website van het jaar 2015 heeft gewonnen, in de categorie Energie, is natuurlijk een fantastische prestatie. In samenwerking met Leadrs en ISATIS hebben wij de website van GEAS gebouwd en in 2015 deze prijs gewonnen.

Bekijk onze cases
website bouwen van het jaar 2015

Onze cases

 • lzv groep s1
  LZV - Groep
 • expertezed s1
  Expertezed
 • GEAS energiewacht
 • fiscount s2
  Fiscount
 • Rotsvast
 • tandvitaal s1
  Tandvitaal

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel 088 – 1999 000.

Open source CMS

De basis is gemaakt door honderden experts. Wij passen dit aan jouw wensen aan. Dit bespaart je tijd en geld.

Geen licentiekosten

Dankzij het open source CMS zit je niet vast aan maandelijkse kosten.

Fixed price

Voordat we jouw ideale website ontwikkelen bespreken we de prijs. Hierdoor kom je niet onverwachts voor hoge kosten te staan.

Maatwerk is mogelijk

Onze experts zijn in staat om zowel standaard als maatwerk websites te maken.

Gratis adviesgesprek

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de mogelijkheden. Samen bespreken we je wensen in dit gratis adviesgesprek.