fbpx

Online adverteren op Google

Gericht online adverteren op Google voor specifieke bezoekers

Certificaat voor adverteren op Google

Met onze gecertificeerde Adwords professionals kunnen wij je ontzorgen in het online adverteren op Google. Voor een effectieve campagne is alleen online adverteren vaak niet voldoende. Optimaliseren van webpagina’s en advertenties correct inrichten is van cruciaal belang om het beste resultaat uit je budget te halen.

Als Google Adwords Qualified Professional kennen onze online marketeers de beste instellingen voor jouw Adwords campagne. Zij kunnen jou helpen om een goede start te maken met online adverteren op Google.

Opstartcadeautje

Voor iedereen die twijfelt over de inzet van een Adwords advertentie campagne bieden we nu een extraatje. Als je nu start met online adverteren op Google verzorgen wij de opzet en optimalisatie van je campagne. Daar bovenop krijg jij bij besteding van €25,- gratis Adwords tegoed ter waarde van €75,-!

Kostenefficiënt adverteren

Een online advertentie van Google Adwords kost pas geld als er resultaten behaald worden. Hoe vaak je advertentie ook wordt weergegeven, zolang er niet op geklikt wordt kost het je niets! Pas zodra de gebruiker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en je website bezoekt worden kosten in kaart gebracht.

Adverteren op Google
“Online adverteren op Google Adwords is de meest ideale optie om gericht bezoekers naar de website te krijgen. Adverteren op Google vormt een cruciaal element in veel online marketing strategieën.”
thomas-van-de-ven

Thomas van de Ven
Online Marketeer

Focus op de juiste bezoekers

Een van de grootste voordelen van online adverteren op Google is dat er gericht geadverteerd kan worden. Je doelgroep wordt niet alleen bepaald door leeftijd of woonplaats, maar door specifieke zoekopdrachten! De advertentie wordt alleen weergegeven bij zoekopdrachten die voor jouw website relevant zijn.

Grotere kans op conversie

Doordat jouw advertentie direct de juiste bezoekers naar je website haalt is de kans op conversie veel groter. Je hebt de mogelijkheid om specifieke segmenten naar specifieke pagina’s te leiden.

Online adverteren biedt daarnaast een retargeting mogelijkheid, waarbij je eerdere websitebezoekers opnieuw target. Dit is ook erg geschikt om de kans op conversie te vergroten.

“Klein beginnen, samen groeien. Geen product verkopen, maar als team een businesscase realiseren. Dat is waar wij voor staan en gelukkig van worden.”

Optimale controle en flexibiliteit

Iedere klik in Google wordt geregistreerd, zo ook iedere klik op jouw advertentie! Deze snelle registratie laat precies zien welke advertenties en zoekwoorden het beste werken. Zo kan er op ieder moment worden ingegrepen. Slecht presterende advertenties worden verwijderd of aangepast en nieuwe opties worden toegevoegd.

SEA ter ondersteuning van SEO

Adverteren op Google via Adwords is weer helemaal terug! Met de laatste updates van Google wordt het steeds moeilijker om alleen aan de hand van SEO bovenaan in Google te staan. Daarom adviseren wij ook altijd een maandelijks budget dat je aan adverteren op Google kan spenderen. Met Adwords krijg je zodra je de campagne aanzet direct meer relevante bezoekers naar je website!

Monkeybridge: Onze partner in online marketing

Al onze online marketing diensten worden uitgevoerd door onze marketing partner Monkeybridge. Heb je concrete interesse in Adverteren op Google?

Kostenefficiënt adverteren

De kosten van adverteren op Google lopen pas op wanneer er successen behaald worden. Hogere kosten betekent doorgaans een hoger aantal clicks.

Focus op de juiste bezoekers

Zeer gerichte targetingmethoden zorgen dat jouw advertenties enkel aan jouw doelgroep getoond worden.

Grotere kans op conversie

De juiste bezoekers naar jouw website betekent een grotere kans op conversie.

Controle en flexibiliteit

Bij adverteren op Google heb je direct inzicht in de prestaties van jouw advertenties. Hierdoor kunnen snel aanpassingen worden doorgevoerd.

Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer