Google certified

Inzicht in je bezoekers

Conversie optimalisatie

Voor websites en webshops

Google Adwords certified

Met onze gecertificeerde Adwords professionals kunnen wij je ontzorgen in het online adverteren op Google. Voor een effectieve campagne is alleen online adverteren vaak niet voldoende. Optimaliseren van webpagina’s en advertenties correct inrichten is van cruciaal belang om het beste resultaat uit je budget te halen.

Als Google Adwords Qualified Professional kennen onze online marketeers de beste instellingen voor jouw Adwords campagne. Zij kunnen jou helpen om een goede start te maken met online adverteren op Google.

Online adverteren op Google

OPSTARTCADEAUTJE

Voor iedereen die twijfelt over de inzet van een Adwords advertentie campagne bieden we nu een extraatje. Als je nu start met online adverteren op Google verzorgen wij de opzet en optimalisatie van je campagne. Daar bovenop krijg jij bij besteding van €25,- gratis Adwords tegoed ter waarde van €75,-!

Start nu jouw Adwords campagne!

Waarom online adverteren op Google via Webbouwers?

Meest kostenefficiënte manier van online adverteren

1. Meest kostenefficiënte manier van adverteren

Een online advertentie van Google Adwords kost pas geld als er resultaten behaald worden. Hoe vaak je advertentie ook wordt weergegeven, zolang er niet op geklikt wordt kost het je niets! Pas zodra de gebruiker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en je website bezoekt worden kosten in kaart gebracht.

Focus je advertentie op de juiste bezoekers

2. Focus op de juiste bezoekers

Een van de grootste voordelen van online adverteren op Google is dat er gericht geadverteerd kan worden. Je doelgroep wordt niet alleen bepaald door leeftijd of woonplaats, maar door specifieke zoekopdrachten! De advertentie wordt alleen weergegeven bij zoekopdrachten die voor jouw website relevant zijn.

Adwords heeft een grotere kans op conversie

3. Grotere kans op conversie

Doordat jouw advertentie direct de juiste bezoekers naar je website haalt is de kans op conversie veel groter. Je hebt de mogelijkheid om specifieke segmenten naar specifieke pagina’s te leiden.
Online adverteren biedt daarnaast een retargeting mogelijkheid, waarbij je eerdere websitebezoekers opnieuw target. Dit is ook erg geschikt om de kans op conversie te vergroten.

Controle en flexibiliteit over je advertenties

4. Optimale controle en flexibiliteit

Iedere klik in Google wordt geregistreerd, zo ook iedere klik op jouw advertentie! Deze snelle registratie laat precies zien welke van jouw advertenties en zoekwoorden het beste werken. Zo kan er op ieder moment worden ingegrepen. Slecht presterende advertenties worden verwijderd of aangepast en nieuwe opties worden toegevoegd.

Adwords ondersteunt SEO

5. SEA ter ondersteuning van SEO

Adverteren op Google via Adwords is weer helemaal terug! Met de laatste updates van Google wordt het steeds moeilijker om alleen aan de hand van SEO bovenaan in Google te staan. Daarom adviseren wij ook altijd een maandelijks budget dat je aan adverteren op Google kan spenderen. Met Adwords krijg je zodra je de campagne aanzet direct meer relevante bezoekers naar je website!

Start met adverteren op Google met 75 euro gratis tegoed

6. Opstartcadeautje!

Voor iedereen die twijfelt over de inzet van een Adwords campagne bieden we nu een extraatje. Als je nu start met adverteren op Google verzorgen wij de opzet en optimalisatie van je campagne. Daar bovenop krijg jij bij besteding van €25,- gratis Adwords tegoed ter waarde van €75,-!

Start mijn campagne!

Meer informatie over adverteren in Google?

Ontvang gratis de laatste online marketing geheimen!

  • ​Je ontvangt deze tips gratis
  • Al meer dan 450 mensen kiezen ervoor om als eerste op de hoogte te zijn.
  • Geen zorgen, je e-mailadres blijft bij ons en je kan je op ieder moment uitschrijven
  • Neem een voorsprong op je concurrent
kennis tips
x