fbpx
  • fiscount s1
  • fiscount s2
  • fiscount s3

Case: Fiscount

Fiscount logo

Over Fiscount

Fiscount is de aanbieder van het meest complete gemaksconcept voor accountants-, administratie-, en belastingadvieskantoren in heel Nederland.

De vraag

Fiscount is dienstverlenend aan alle accountancy kantoren van Nederland. Zij leveren modellen, educatie en nieuws op het gebied van accountancy en zijn de leading partij van Nederland hierin. Ze wilden hun klanten beter geautomatiseerd kunnen bedienen en niet afhankelijk zijn van de traditionele media die in de accountancywereld nog vaak van toepassing is.

Ons antwoord

Om hun klanten online te kunnen bedienen hebben we een websitesysteem geleverd waarbij mkb-ers online kunnen inloggen, op basis van hun persoonlijke fiscount abonnement modellen betaald of onbetaald kunnen downloaden, het volledige educatieprogramma inzien (gekoppeld aan AFAS!) en hierop inschrijven met een of meerdere collega’s. Tot slot het inzien van nieuws en uitgebreider nieuws enkel beschikbaar voor leden achter inlog. Recentelijk is de website ook volledig responsive gemaakt om nog beter hun klanten (ook onderweg of op locatie) te kunnen bedienen.

Fiscount over Webbouwers

De nieuwe website heeft veel positieve reacties opgeleverd en het aantal bezoekers stijgt. Met het resultaat zijn wij meer dan tevreden!

Dit wil ik ook!Bekijk de website online.

Fiscount

Website