Hosting, mail en support: alles onder 1 dak

Wij ontzorgen je in alle technische aspecten.

Direct contact met experts

Wij ontzorgen je

Super snelle hosting

Eigen bedrijfsmail

One-stop-shop

Als kersverse eigenaar van een website, webshop of webapplicatie is hosting wel het laatste waar jij je druk over wilt maken. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet op zoek hoeft naar een 3e partij, maar bieden wij hosting aan!

Wij adviseren je in de voor en nadelen, waarna jij zelf jouw ideale hosting-pakket kiest.

retargetting adverteren op facebook
na de website review

Rocket fast hosting!

De snelheid van jouw website of webshop wordt onder andere bepaald door de hosting. Doordat wij onze hosting specifiek op maat maken voor de diverse platformen, zoals: WordPress, Magento enz. is rocket fast hosting altijd beschikbaar!

Door vervolgens gebruik te maken van slimme caching, code optimalisatie en hardware die gemakkelijk opgeschaald kan worden is er voor ieder wat wils en is de beste performance binnen handbereik.

Meegroeien

Webshops en webapplicaties kunnen enorm groeien, hier houden wij rekening mee met onze hosting. Door continue monitoring weten wij wanneer het nodig is om op te schalen of een naadloze overgang in te zetten naar een nieuwe hosting configuratie.

serp snippet tool
website bouwers team

Direct support

Iedere dag zitten onze webbouwers voor jou klaar en staan de experts je te woord. Bij ons krijg je bij een probleem geen callcenter aan de lijn , maar zijn er experts beschikbaar die direct actie ondernemen.

Je eigen mail

Bij de hosting en een eigen online platform hoort natuurlijk ook een bedrijfsmail waarmee jij jouw klanten of gebruikers kan benaderen. Ook dit verzorgen we, inclusief de ondersteuning bij de configuratie en eventuele problemen met verzending van de mail.

mail