fbpx

Specialist in Maatwerk Software Oplossingen

Webbouwers heeft 25 jaar ervaring in Maatwerk Software Oplossingen voor optimale bedrijfsvoering

Naarmate jouw online business uitbreidt, neemt ook de vraag naar maatwerk toe. Vanuit je klanten groeit de vraag naar personalisatie, vanuit je business groeit de vraag naar automatisering, overzicht en onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent. Op dit punt zijn open-source software componenten niet langer voldoende. Wat jouw business nodig heeft is een maatwerk software oplossing.

Een eigen, gepersonaliseerde applicatie, ontwikkeld om aan jouw functionele wensen en prestatievereisten te voldoen. Speciaal voor jouw business op maat geleverd door een specialistische, technische partij.

Webbouwers is zo´n partij.
 • Kerèn
 • Revant
 • JobPersonality
 • Rotsvast
 • Maatwerk Software Oplossing Expertezed | Webbouwers.com
  Expertezed

Maatwerk software oplossingen

Bij Webbouwers werken ontwikkelaars met ruim 15 jaar ervaring. In deze tijd hebben zij een breed spectrum aan applicaties en maatwerk software ontwikkeld, waarbij elke applicatie een eigen issue, oplossing of doel vertegenwoordigde. Onze software wordt ingezet om:

 • bedrijfsprocessen te optimaliseren,
 • de efficiëntie in bedrijfsvoering te verhogen,
 • meer en betere leads te genereren,
 • geld en tijd te besparen met effectieve automatisering,
 • een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie te creëren.

Geen enkele applicatie is hetzelfde. Iedere maatwerk software oplossing wordt gemaakt aan de hand van specifieke functionele wensen en prestatievereisten. Samen met de klant stellen we een lijst van eisen en wensen samen. Op basis van deze lijst selecteren onze ontwikkelaars een framework en bijbehorende template engine.

Onze specialisten in maatwerk software oplossingen maken voornamelijk gebruik van de codetaal PHP, met ondersteuning van Javascript. Deze codetaal biedt de mogelijkheid om de software te koppelen aan verschillende frameworks, systemen en template engines:

Symfony

Framework

Typo 3

CMS Systeem

Laravel

Framework

Drupal

CMS Systeem

Magento

CMS Systeem

Twig

Template engine

WordPress

CMS Systeem

Smarty

Template engine

Betrouwbare applicatie ontwikkeling

Je wilt erop kunnen vertrouwen dat jouw maatwerk software oplossing doet waarvoor het bedoeld is. Zonder bugs, zonder crashes. Als er dan toch iets mis gaat, wil je dat er deskundige ontwikkelaars beschikbaar zijn die jouw probleem begrijpen en snel met een oplossing komen. Daarnaast wil je dat jouw applicatie betrouwbaar en veilig alle gegevens verwerkt.

De betrouwbaarheid en veiligheid van jouw applicatie garanderen wij door een uitgebreid testprotocol. De applicatie wordt getest op verschillende browsers en verschillende hardware. Deskundige testers doen zo goed mogelijk hun best om de applicatie te ‘breken’ met intensief gebruik. Op die manier wordt duidelijk waartoe jouw applicatie in staat is, waar de grens ligt en of er voor de final oplevering nog bugfixes of upgrades vereist zijn.

Bij Webbouwers werken er altijd meerdere developers aan jouw maatwerk software oplossing.

Waarom wij hiervoor kiezen?

Team van specialisten

Iedere ontwikkelaar heeft zijn eigen specialisme. Door meerdere ontwikkelaars als één team aan jouw project te laten werken, maken we optimaal gebruik van de kennis en ervaring die binnen het team beschikbaar is.

Code controle

Het zit in de aard van een ontwikkelaar om de best mogelijke code te leveren. Meerdere ontwikkelaars op één project betekent dat zij elkaar scherp houden en zorgen voor de optimale applicatie ontwikkeling.

Software support

Deze werkwijze garandeert dat er altijd iemand beschikbaar is die op de hoogte is van jouw software oplossing. Zij helpen je met support in het zeldzame geval dat er issues optreden.

Software Usability centraal

De software oplossingen van Webbouwers worden gestructureerd opgebouwd. We besteden extra aandacht aan het gebruiksgemak van onze webapplicaties en software. Zo creëren we technisch geavanceerde applicaties met een intuïtief interface design.

De gehele gebruikersflow wordt uitgewerkt aan de hand van een technisch plan. Met deze flow in gedachten creëren we een doelgericht ontwerp, dat we doorvoeren in de gehele applicatie. Zo stellen we usability centraal bij de ontwikkeling van een logische applicatiestructuur.

Maatwerk Software Oplossing Expertezed | Webbouwers.com
“De app ziet er goed uit, is prettig in gebruik én er zit veel complexe technologie achter. Juist het feit dat deelnemers daar niets van merken laat zien dat hier echt iets bijzonders staat!”

Expertezed

Maximale bereikbaarheid met hosted cloud applicaties

Bereikbaarheid en flexibiliteit zijn van cruciaal om succes te hebben als moderne, digitaal georiënteerde organisatie. Jouw maatwerk software oplossing is niet gebonden aan locatie, netwerk of hardware – daar zorgen we voor. Onze applicaties worden ontwikkeld voor maximale bereikbaarheid. Met jouw software oplossing kunnen alle gerechtigden vooruit op ieder gewenst moment, locatie en apparaat. Dat is het voordeel van maatwerk hosted cloud applicaties.

Verhoogde efficiëntie met jouw applicatie

Onze maatwerk software oplossingen zijn erop gericht de efficiëntie binnen jouw organisatie en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als ervaren maatwerk ontwikkelaar met 20 jaar ervaring denken we graag met je mee over de mogelijkheden. In overleg met jou identificeren we de bedrijfsprocessen om te automatiseren. We verhogen het gebruiksgemak van huidige, verouderde applicaties waarmee tijd en geld bespaard wordt. Tijdens het gehele proces staat er een expert voor je klaar om op praktische wijze uitleg te geven en mee te denken over jouw maatwerk software oplossing. Eén vast aanspreekpunt gedurende het hele traject.

Maak direct kennis met onze experts in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Jouw Maatwerk Software oplossing bij Webbouwers.com?

Betrouwbare ontwikkeling

Onze applicaties ondergaan een uitgebreid testprotocol. Zo garanderen we een betrouwbare ontwikkeling.

Team van specialisten

Voor elke applicatie voegen we de juisten specialismen samen. We gaan aan de slag met het ideale team van specialisten.

Usability en bereikbaarheid

We leggen extra nadruk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van jouw maatwerk software oplossing.

Gratis adviesgesprek

We gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw functionele wensen en prestatievereisten in een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer