fbpx

De Magento Specialist voor E-commerce Development

Als Magento specialist ontwikkelen we e-commerce oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De e-commerce platforms die we nieuw ontwikkelen, maken altijd gebruik van het Magento 2 CMS. Dit is de nieuwste versie van het alom gewaardeerde Magento CMS: het meest gebruikte platform voor professionele e-commerce oplossingen.

 • Responsive website design
 • Magento extensies
 • Maatwerk mogelijkheden
 • Magento optimalisatie
 • Gratis adviesgesprek

Magento 2: Toekomstproof

Voordeel van het Magento 2 CMS systeem is dat het voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen. Het voorziet je van toekomstgerichte software die mee schaalt met de groei van jouw online business. Magento 2 biedt mogelijkheden tot optimalisatie en integratie met software van derden.

Twijfel je nog of Magento2 al de juiste stap is? Lees dan dit artikel over de huidige status van Magento2.

 • Lucovitaal
 • Nachtrust
 • Case Weltevree
  Weltevree
 • Kerèn
 • Gedenksieraden

Ervaring in Magento development

Verschillende ondernemingen kiezen Webbouwers als hun Magento specialist voor E-commerce development. Waarom ze dat doen?

Bij Webbouwers hebben we 25 jaar online ervaring. We hebben de opkomst en ontwikkeling van e-commerce development op de voet gevolgd. We hebben webshops gecreëerd met verschillende webshop software, waarbij het Magento CMS de meest hoogwaardige E-commerce ervaringen oplevert. Het Magento CMS is marktleider op het gebied van professionele webshop software en biedt ongekende mogelijkheden tot uitbreiding, automatisering en optimalisatie van de webshop.

Schakel Webbouwers in voor een professionele e-commerce oplossing, en wij laten zien wat ons maakt tot de Magento Specialist voor hoogwaardige E-commerce Development.

Neem direct contact met ons op!

Magento2: het platform voor de beste klantreis

Bij het opstarten van een nieuw, professioneel e-commerce platform wil je de beste software. Als Magento specialist zorgt Webbouwers dat jouw webshop voldoet aan de nieuwste technische eisen. Alle webshops die we ontwikkelen maken gebruik van Magento 2.0. Onze developers maken gebruik van deze webshop software om te zorgen dat jouw platform voldoet aan de hoogste standaarden betreft design, snelheid en functionaliteit.

Meedenken in de klantreis

Om echt online business te maken, denken we tijdens het ontwikkeltraject mee over mogelijkheden in conversie- en traffic optimalisatie. Zo leggen we de basis aan de marketingstrategie waarmee het platform na livegang aan de slag kan. Voor deze marketing strategie werken we samen met onze partner Monkeybridge.nl. Zij verzorgen de marketing en wij blijven verantwoordelijk voor het onderhoud en technische vraagstukken.

“Met Magento 2.0 zorgt Webbouwers voor een toekomstgericht e-commerce platform dat klaar is voor jouw toekomstige groeiproces.”

webshop laten maken slaapkenner
“Webbouwers heeft voor ons een nieuwe Magento webshop ontwikkeld. Over het resultaat en de samenwerking zijn we erg tevreden. Heldere en directe communicatie voorafgaande aan het project en verdere ontwikkelingen maakt het samenwerken prettig met Webbouwers.”

Slaapkenner Beuningen
Joost Bollen

Magento b2b of b2c

Magento kan perfect worden ingezet voor een b2b webshop als een b2c webshop. De standaard mogelijkheden van Magento zijn eindeloos, maar de vele beschikbare extensies zorgen ervoor dat ook ‘maatwerk’ wensen zeer toegankelijk worden.

Zo maak je van jouw webshop al snel van een gouden platform. Als Magento specialist heeft Webbouwers onder andere ervaring met functionaliteiten als:

 • Voorraadbeheer
 • Dealer portal
 • Klantretentie systeem
 • Marketing automation
 • Diverse koppelingen
 • Diverse betaal- en verzendmethoden
 • Configureerbare producten
 • Slimme zoekfunctionaliteiten
 • En nog veel meer!

Magento integratie

Een Magento webshop biedt de mogelijkheid om het gehele proces van voorraadbeheer tot verzending en facturatie te automatiseren.

Hiervoor is vaak een integratie met bestaande, of maatwerk software noodzakelijk. Als Magento specialist zorgt Webbouwers voor naadloze integratie met jouw vertrouwde systemen, of geeft advies over een maatwerk software installatie.

Webbouwers heeft veel ervaring met diverse Magento integraties:

buckaroo koppeling
postnl koppeling
Beslist.nl
dynamics navision

Magento webdesign

Vaak gezien als een ondergeschikt aspect van Magento e-commerce development. Onze ervaring leert dat het design een grote impact heeft op de prestatie van je e-commerce platform. Als Magento specialist hebben we diverse webshops gecreëerd, waarbij we het design toespitsen op maximale conversie door de beoogde doelgroep. Met onze technische optimalisatie van het design garanderen we dat iedere Magento webshop optimaal wordt weergegeven op elk apparaat. Het design behoudt in responsive layout de juiste merkbeleving, waardoor jouw bezoekers worden omgezet tot klanten.

Webbouwers.com als jouw Magento specialist?

Responsive design

Alle Magento oplossingen die we ontwikkelen, hebben standaard een responsive webdesign.

Magento extensies

Voor een standaard webshop biedt Magento veel extensies. Door deze te gebruiken bespaar je tijd en geld.

Maatwerk mogelijkheden

Onze Magento specialisten zijn in staat om jouw webshop uit te breiden met maatwerk functionaliteiten.

Magento optimalisatie

Al onze e-commerce oplossingen zijn uitgerust met een technische optimalisatie.

Gratis adviesgesprek

Iedere Magento webshop is uniek. Vertel ons eerst jouw wensen en eisen in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer