Magento (open source)

Geen licentiekosten

Direct support

Maatwerk en koppelingen

Waar wij mee kunnen helpen:

Nieuwe webshop

Ben je opzoek naar een webshop bouwer voor jouw nieuwe webshop? Dan is de keuze voor Magento perfect en zijn wij jouw Magento specialist!

Uitbreiding

Heb je al een webshop, maar ben je opzoek naar een Magento specialist om de shop verder uit te breiden? Geen probleem. Neem contact met ons op en samen kijken we naar de beste oplossing.

Optimalisatie

Heb je al een webshop, maar moet deze geoptimaliseerd worden? Op basis van online marketing of technisch gezien? Op beide vlakken kunnen wij jou ondersteunen.

Waarom een Magento webshop?

Wij maken gebruik van Magento, omdat zij de autoriteit zijn op het gebied van open source webshops. Magento biedt een stabiele basis van functionaliteiten en wordt ondersteunt door een gigantische community waaraan dagelijks wordt ontwikkeld. Wanneer wij een Magento webshop bouwen maken wij gebruik van deze basis en zorgen we dat dit speciaal op maat wordt gemaakt voor jouw business.

Laat Kees, van het onafhankelijk platform Webwinkelsucces, je overtuigen voor het kiezen van Magento.

magento specialist logo

Voordelen van Magento

Er is natuurlijk een reden dat wij voor Magento kiezen, in plaats van een eigen systeem, als basis voor al onze webshops.

  • Open source: hierdoor ben je niet afhankelijk van 1 leverancier
  • Gebruiksvriendelijk: de interface van Magento is specifiek geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kan zelfs een leek zijn webshop beheren.
  • Stabiele basis: in tegenstelling tot veel maatwerk systemen van diverse leveranciers levert Magento een stabiele basis om vanuit te werken. De grootste bugs zijn er al lang uit, waardoor je zonder probleem met de webshop aan de slag kan.
  • Best practices van over de hele wereld: doordat een gigantische community dagelijks doorontwikkeld aan Magento zijn de bekendste best practices
  • Voor starters en professionals: Magento is perfect voor een beginnende webshop, maar ook voor een professionele webshop. Bekende namen als Nike, Samsung en Nespresso maken gebruik van Magento.

Gebruiksvriendelijkheid van Magento

Ondanks de vele functionaliteiten die Magento biedt is het een enorm gebruiksvriendelijk cms. Zeker na de training die wij geven na oplevering van de webshop is het gemakkelijk om orders, producten, categorieën en pagina’s te beheren.

magento webshop backend 2
maatwerk magento webshop specialist

Maatwerk specialist

Als Magento specialist zijn de mogelijkheden met Magento bij ons eindeloos. Als de juiste extensie nog niet op de markt is zijn wij instaat om al het maatwerk in huis te realiseren speciaal voor jouw bedrijf.

Koppelen met Magento

Vanwege de automatisering van processen is een koppeling van diverse pakketten met Magento vaak gewenst. Denk hierbij aan een koppeling met een ERP pakket, dit is geen probleem. Klik op de link om te zien met welke pakketten wij onder andere een koppeling gemaakt hebben.

magento specialist koppelingen
online marketing conversie optimalisatie

Conversie specialist

Als Magento specialist kennen wij de best practices die tot meer conversie kunnen leiden op je webshop. Vanaf de start van je webshop zullen we hier rekening mee houden en ook na oplevering kunnen wij je blijvend ondersteunen op het gebied van conversie optimalisatie en overige vlakken van online marketing. Alleen op deze manier haal je het hoogste rendement uit je webshop.

Vragen over een Magento webshop? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.