Magento (open source)

Geen licentiekosten

Direct support

Maatwerk en koppelingen

Waar wij mee kunnen helpen:

Nieuwe webshop

Ben je op zoek naar een webshop bouwer voor jouw nieuwe webshop? Dan is de keuze voor Magento perfect en zijn wij jouw Magento specialist!

Uitbreiding

Heb je al een webshop en ben je op zoek naar een Magento specialist om de shop verder uit te breiden? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een betrouwbaar advies.

Optimalisatie

Heb je al een webshop en moet deze geoptimaliseerd worden? Wij ondersteunen je om het maximale rendement uit jouw webshop te halen.

Waarom een Magento webshop?

Wij maken gebruik van Magento, omdat zij de autoriteit zijn op het gebied van open source webshops. Magento biedt een stabiele basis van functionaliteiten en wordt ondersteund door een gigantische community. Wanneer wij een Magento webshop bouwen is deze basis ons startpunt. Vanaf dit punt voegen we specifieke elementen toe, op maat gemaakt voor jouw business.

Laat Kees, van het onafhankelijk platform Webwinkelsucces, je overtuigen.

magento specialist logo

Voordelen van Magento

Wij kiezen ervoor om gebruik te maken van Magento, in plaats van een eigen systeem. Waarom wij Magento gebruiken als basis voor al onze webshops?

Magento is…

  • Open source: hierdoor ben je niet afhankelijk van 1 leverancier
  • Gebruiksvriendelijk: de interface van Magento is specifiek geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kan een leek met een beetje hulp zijn eigen webshop beheren.
  • Een stabiele basis: in tegenstelling tot veel maatwerk systemen levert Magento een stabiele basis om vanuit te werken. De grootste bugs zijn er al lang uit, waardoor je zonder probleem met de webshop aan de slag kan.
  • Vol van best practices: doordat een wereldwijde community dagelijks verder ontwikkelt aan Magento zijn de bekendste best practices op het gebied van online marketing in het systeem verwerkt.
  • Geschikt voor starters en professionals: Magento is ideaal voor een professionele webshop, maar biedt ook mogelijkheden voor beginnende webshops. Bekende namen als Nike, Samsung en Nespresso maken gebruik van Magento.

Gebruiksvriendelijkheid van Magento

Ondanks de vele functionaliteiten die Magento biedt is het een enorm gebruiksvriendelijk cms. Heb je na oplevering van de webshop toch nog moeite om de webshop te beheren? Wij bieden een training aan om gemakkelijk orders, producten, categorieën en pagina’s te beheren.

magento webshop backend 2
maatwerk magento webshop specialist

Maatwerk specialist

Als Magento specialist zijn de mogelijkheden met Magento eindeloos. Als de juiste extensie nog niet op de markt is zijn wij in staat om al het maatwerk in-house te realiseren, speciaal voor jouw bedrijf.

Koppelen met Magento

Steeds meer bedrijven willen automatiseren. Om deze automatisering van processen te realiseren is een koppeling van diverse pakketten met Magento vaak gewenst. Wij hebben veel ervaring met het realiseren van diverse koppelingen. Daarnaast hebben onze experts verstand van verschillende code-talen, waardoor geen enkele koppeling ondenkbaar is. Benieuwd naar de pakketten waarmee wij eerder een koppeling gemaakt hebben?

magento specialist koppelingen
online marketing conversie optimalisatie

Conversie specialist

Als Magento specialist kennen wij de best practices die tot meer conversie leiden op je webshop. Vanaf de start van je webshop zullen we hier rekening mee houden en ook na oplevering kunnen wij je blijvend ondersteunen op het gebied van online marketing. Alleen op deze manier haal je het hoogste rendement uit je webshop.

Vragen over een Magento webshop? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.