Online marketing advies

Transparant online marketing advies voor meetbaar resultaat

Online marketing advies op maat

De potentie van online business is groot. Een goede website of webshop verdient zichzelf terug door meer klanten en een hogere omzet. Levert jouw website of webshop niet het gewenste resultaat? Wil je aan de slag met succesvolle e-business? Wij kunnen je hierbij ondersteunen of ontzorgen. Samen bereiken we online succes met het juiste online marketing advies.

Start nu gratis en vrijblijvend met een online marketing adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we de toekomst van jouw specifieke business. Een concreet actieplan is het resultaat. Hiermee kan je direct aan de slag!

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Direct meetbare actiepunten

Wij houden van concrete actie. Ons online marketing advies wordt opgedeeld in concrete, meetbare actiepunten. Zo maken we ons werk tastbaar. Op basis van de behaalde resultaten bouwen we voort aan jouw online business.

Online marketing advies
“Dankzij de SEO adviezen van Webbouwers scoren we hoger op termen die wij zelf over het hoofd zagen. Zij hebben ons daarnaast goed geholpen door inzicht te geven in het klikgedrag van onze klanten.”

JobPersonality
Sylvain Engelen

Ontzorgen en ondersteunen

We helpen je met de online profilering van je bedrijf. Samen maken we een actieplan waarmee we stap voor stap naar jouw marketing doel toe werken. We ondersteunen in de marketingactiviteiten of ontzorgen je bedrijf geheel.

Ondersteunen betekent een online marketing advies waarmee we samen vooruit komen. Samen bepalen we de huidige status van je online business. Hieruit volgt de juiste online strategie om jouw doelstellingen te bereiken. Bij iedere stap in de strategie staan we klaar om je te voorzien van een deskundig advies. Een specifieke pagina hoger in Google? Wij realiseren het voor je. Inzicht in de beste online kanalen? Dat geven we!

Ontzorgen is onze totaaloplossing. Jouw business blijft jouw focus: doen waar je goed in bent. Onze focus is de online marketing: daar zijn wij goed in. De doelen bespreken we samen. Met een online marketing advies gefocust op ontzorgen sta jij aan het hoofd, terwijl onze experts het uitvoeren. Transparantie is daarbij cruciaal. We houden je structureel op de hoogte met een professioneel rapport.

Maatwerk online marketing advies

De juiste online strategie is belangrijk voor succesvolle e-commerce: wat is je doel? Meer bezoekers of meer conversie? Je bedrijf op specifieke vlakken laten groeien, daar gaat het om. Hoe we dit bereiken, bespreken we samen. Wij geven online marketing advies op maat – voor iedere bedrijfsgrootte, op ieder moment in de bedrijfsstrategie.

Ook voor jouw bedrijf is er online winst te behalen. Scoor je al hoog in Google? Dan ligt de focus op conversie optimalisatie. Wil je meer bezoekers? Dan is adverteren in Google of een social advertentiecampagne een goede optie. Wil je weten op welke punten jouw website kan groeien? Start dan met een website analyse.

“Webbouwers levert ons seo adviezen en helpt ons bij de conversie optimalisatie.” – Jobpersonality

jobpersonality small logo
logo dryfast

Transparante werkwijze

Met ons online marketing advies maken we jouw websitegegevens inzichtelijk. Hoeveel bezoekers heb je? Waar komen ze vandaan? Welke pagina’s bezoeken ze? Het antwoord op deze vragen en meer wordt structureel, 1-op-1 doorgegeven. Transparantie en meetbaar resultaat, dat is belangrijk.

Wij hechten veel belang aan transparantie, en trekken dit door in onze aanpak. We werken op basis van een maandelijkse ‘strippenkaart’ met online marketing uren. Iedere maand kan het aantal uren worden op- en afgeschaald, geheel naar eigen wens. Welke aanpak we ook kiezen; de uren die onze online marketeers voor je werken heb je zelf in de hand – en dus ook de online marketing kosten voor jouw bedrijf.

Meetbaar resultaat

Ons online marketing advies is gebaseerd op feiten. Het startpunt is het verzamelen van gegevens. Koppelingen met verschillende programma’s als Google Analytics en Google Search Console zijn hierbij leidend. Op basis van deze gegevens bepalen we de vervolgstappen.

Onze marketing activiteiten zijn 100% meetbaar. Dat zijn we verplicht aan onze klanten. Als jij investeert in een online marketing strategie, verwacht je resultaat. Dit resultaat is geen onderbuikgevoel. Het zijn meetbare statistieken. Onze tools geven je inzicht in het rendement van onze online activiteiten.

Online marketing advies van Webbouwers

Veel bedrijven bieden online marketing advies. Webbouwers onderscheidt zich van deze bedrijven. Waarom?

Webbouwers is een full service internetbureau. Wij gaan verder dan online marketing. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites, webshops en webapplicaties. De online marketeers van Webbouwers weten waar zij over praten. Ze zijn Google gecertificeerd voor Google analytics en Google Adwords.

Ons motto is “Maximaal online rendement”. Dit bereiken we door op het juiste moment de juiste online marketing technieken toe te passen. We geloven in langdurige samenwerking waarbij transparantie en meetbaar resultaat centraal staan. Nog niet zeker van de voordelen van online marketing voor jouw bedrijf? Dan bespreken we dit gratis en vrijblijvend in een online marketing adviesgesprek.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!
Monkeybridge: Onze partner in online marketing

Al onze online marketing diensten worden uitgevoerd door onze marketing partner Monkeybridge. Heb je concrete interesse in Online marketing advies?

Ontzorgen en ondersteunen

Onze online marketeers kunnen je ondersteunen in de online marketing strategie, of jouw bedrijf geheel ontzorgen.

Maatwerk online marketing advies

Voor ieder bedrijf is er online winst te behalen, ongeacht bedrijfsgrootte of moment in de bedrijfsstrategie.

Transparantie & meetbaarheid

We werken op basis van ‘online marketing uren’ zijn maandelijks aan te passen. De resultaten zijn 100% meetbaar!

Online marketing adviesgesprek

Om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf en de online marketing wensen gaan we graag gratis en vrijblijvend met je in gesprek.

Onze diensten

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer