Google certified

Inzicht in je bezoekers

Conversie optimalisatie

Voor websites en webshops

Online marketing advies nodig?

Herken jij een van de onderstaande situaties:

  • Je hebt al een website, maar krijgt niet voldoende (gratis) bezoekers?
  • Je krijgt wel bezoekers, maar je verdient er te weinig aan?
  • Je mist de tijd en de tools om jouw website of webshop succesvol te maken?

Dan kunnen wij jou helpen met online marketing advies op maat. Wij kunnen online marketing advies leveren voor de volgende onderwerpen:

Jouw online business start nu!

Online marketing is een must na de livegang van jouw website. Trap niet in de valkuil om na een livegang ervan uit te gaan dat de website automatisch geld zal opleveren. Dit is het moment dat de online business pas gaat beginnen.

Google gecertificeerd

Wanneer wij je online marketing advies geven zal dit altijd gebeuren door een online marketeer die Google gecertificeerd is.

google adwords gecertificeerd google analytics gecertificeerd

Wij hebben Webbouwers.com ingeschakeld voor online marketing. Allereerst scoren we dankzij hun SEO adviezen hoger op termen die wij zelf over het hoofd zagen. Bijvoorbeeld op zoekopdrachten met noemenswaardige volumes als ‘welke baan past bij’. Zij hebben ons daarnaast ook goed geholpen door met behulp van heatmaps en andere instrumenten inzicht te geven in het klikgedrag van onze klanten. Hierdoor zijn wij weer in staat om onze diensten, zoals onze beroepskeuzetest en beroepenzoeker, nog beter te laten aansluiten bij het intuïtieve online gedrag van klanten wat leidt tot hogere en betere gebruikerservaringen.- Sylvain Engelen - Jobpersonality.com
online marketing advies seo

Zoekmachine optimalisatie

Bij online marketing advies hoort zoekmachine optimalisatie. Dit is de manier om gratis verkeer op je website te krijgen. Ons advies richt zich op on page factoren en off page factoren. Naast advies kunnen wij je ook ontzorgen en deze taak volledig overnemen. Met onze mogelijkheden monitoren wij alle relevante zoekwoorden in de ranking van Google. Wekelijks of maandelijks kunnen wij wijzigingen in de ranking monitoren.

Meer over hoger in google komen

Adverteren in Google

Google adwords is een uitstekende manier om in een korte periode veel relevante bezoekers naar je website te krijgen. Dit is een betaalde manier, maar heeft zich inmiddels wel bewezen. Het configureren, monitoren en optimaliseren van deze advertenties, om zo het meeste rendement te halen uit het adverteren, kunnen wij voor jou regelen.

Meer over adverteren in Google
online marketing advies adwords
online marketing conversie

Conversie optimalisatie

Ons online marketing advies gaat niet alleen over het verkrijgen van bezoekers, maar ook het optimaliseren van de website of webshop voor conversie. Dit doen we onder andere door het gedrag van bezoekers te monitoren en analyseren. Op deze manier kunnen eventuele drempels geëlimineerd worden. Daarnaast is webbouwers.com bekend met de best practices in de online wereld en zijn wij instaat om deze toe te passen bij zowel websites als webshops.

Meer over conversie optimalisatie

Adverteren op facebook

Facebook is een geduchte concurrent van Adwords. Met Facebook kan je ontzettend gericht adverteren per doelgroep, aangezien Facebook enorm veel informatie per persoon opslaat. Mocht je Facebook alleen nog gebruiken voor af en toe een berichtje en de likes, dan gebruik je nog niet de helft van de mogelijkheden! In ons blog over facebook marketing voor ondernemers wordt dit verder toegelicht.

Meer over adverteren op Facebook
online marketing advies facebook
website review

Website review

Heb je geen idee wat de status van je website is of waar je online marketing advies in nodig hebt, dan kan een website review de juiste stap zijn. Er zijn verschillende soorten website reviews waarvoor je kan kiezen. Wij zullen een scan uitvoeren op basis van een aantal aspecten en op basis daarvan zal er advies volgen. Om zo stapsgewijs je website te verbeteren.

Meer over een website review
Heb je online marketing advies nodig? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.

Focus op resultaat

Ons online marketing advies focust zich altijd op resultaat. Het resultaat is niet te voorspellen, maar wel te meten. Voor het behalen van resultaat is
zoekmachinemarketing een must. Naast het zorgen voor verkeer op je website richten wij ons ook op de conversie. Met ons online marketing advies zorgen we voor relevante bezoekers op je website en maken we gebruik van conversie optimalisatie om de beste situatie aan een bezoeker te presenteren en zo producten te verkopen of leads te genereren.

Online marketing advies voor ieder budget

Wij kunnen voor ieder budget online marketing advies leveren, de eerste stap heb je al gezet door überhaupt interesse te tonen in online marketing en waarschijnlijk heb je je gerealiseerd dat je hierin advies nodig hebt. In overleg maken we een plan, afgestemd op jouw budget, met daarin de acties en doelen. Deze doelen zullen gemeten worden, waardoor we transparant zijn in de resultaten die wij samen behalen.