Onze missie

Het is onze missie om klanten zo eerlijk mogelijk te behandelen en te adviseren. Wij geloven dat we alleen op deze manier samen tot het beste eindresultaat kunnen komen. Dit geldt voor zowel kleine als grote bedrijven.

Daar komt bij dat wij als full service internet bureau een volledige service aan diensten kunnen leveren waardoor de meeste klanten de gehele online keten bij ons onder 1 dak kunnen plaatsen.

full service internetbureau webbouwers nijmegen

14 experts

Onze 14 experts zitten voor jou klaar. Wij hebben experts op diverse vakgebieden, namelijk front-end development, back-end development, webdesign en online marketing. Als full service internet bureau zijn wij in staat om websites, webshops en webapplicaties te bouwen. Daarnaast blijven we graag in contact met onze klanten. Door online marketing advies te leveren blijven we samen werken aan de groei van jouw business.

Geen salesmanagers

In de ICT branche is een veelvoorkomend probleem dat salesmanagers veel moois beloven zonder goede inhoudelijke kennis van het vakgebied. Gevolg is dat je als klant gedurende het traject onverwachts met allerlei problemen en discussies wordt geconfronteerd. Om deze reden hebben wij geen salesmanagers, maar experts op alle vakgebieden.

Fixed price

Wij werken zoveel mogelijk ‘fixed price’. Op deze manier weten klanten altijd waar ze aan toe zijn. Doordat bij ons de experts de urenschatting maken in plaats van salesmanagers lopen wij zelden tegen verrassingen aan.

Voor iedere website, webshop of webapplicatie zijn er specifieke eisen en wensen. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen houden we daarom niet vast aan standaard prijsopties. We bespreken graag jouw wensen in een gratis adviesgesprek, om dan met een prijsindicatie te komen.

Toch een eerste indicatie van de kosten voor de website van je dromen? Stuur eens een mailtje!

Direct contact met een expert

Wij streven altijd naar directe lijnen met een expert. We zijn niet bang om een techneut de telefoon op te laten nemen om een vraag te kunnen beantwoorden. Als de klant erbij gebaat is kan er een directe verbinding worden gelegd. Op deze manier geven we onze klanten een zo eerlijk mogelijk advies.

ton huybens directeur service internetbureau webbouwers

“Ons streven is tevreden klanten door een eerlijk en betrouwbaar advies, en vervolgens eenvoudigweg te doen wat we beloven.”

– Ton Huybens –
Directeur

bas-van-heugten

“Klein beginnen, samen groeien. Geen product verkopen, maar
als team een businesscase realiseren. Dat is waar wij voor staan en gelukkig van worden.”

– Bas van Heugten –
Accountmanager

martin webbouwers

“Wij zijn koning, maar de klant is keizer. Als ‘nee’ het beste advies is, dan schromen wij niet om dit ook aan te geven.”

– Martin Oosterwijk –
Accountmanager

Het Webbouwers team

Samen met deze 14 experts leveren wij de mooiste online ervaringen en is geen uitdaging ons te groot. In 2015 heeft dit team de beste website van het jaar in de categorie Energie gebouwd. Wil je zien wat we nog meer gemaakt hebben?

Bekijk onze cases
website bouwers team