Webapplicatie ontwikkeling

Vraag een gratis adviesgesprek aan omtrent webapplicatie ontwikkeling!

Een webapplicatie op maat

Overal toegang tot je data

Geen licentiekosten

Bespaar tijd en geld

Webappbouwers

Samen met ons broertje Webappbouwers.com verzorgen wij de webapplicatie ontwikkeling voor zowel grote als kleine klanten. Of het nu een meldingensysteem is of de volledige automatisering van een bedrijf, voor ieder vraagstuk kunnen wij de webapplicatie ontwikkeling op ons nemen.

” De app ziet er goed uit, is prettig in gebruik en er zit veel complexe techniek achter. Juist het feit dat deelnemers daar niets van merken laat zien dat hier echt iets bijzonders staat! “
Expertezed
martin webbouwers

Gratis adviesgesprek

Wij kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt van de mogelijkheden binnen een vastgesteld budget.

Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek aan waarin wij de mogelijkheden bespreken en je kennis kan maken met Webbouwers.

Ik wil een gratis adviesgesprek

Onze werkwijze

1. Analyse

Afhankelijk van het budget en de scope van het project zal een business analist de processen en de data stroom analyseren om zo de architectuur van de webapplicatie te kunnen bepalen. Op deze manier wordt het proces zo optimaal mogelijk geautomatiseerd, zodat de investering in de webapplicatie ontwikkeling zo snel mogelijk kan worden terugverdiend.

2. Ux design

Complexe bedrijfsprocessen en grote hoeveelheden data worden vereenvoudigd door een gebruiksvriendelijke interface. Deze interface zorgt ervoor dat de webapplicatie intuïtief in gebruik is. Dit is een belangrijk onderdeel van een optimaal werkende webapplicatie.

3. Ontwikkeling

De eisen aan de webapplicatie kunnen bepalen in welke programmeertaal wij de webapplicatie maken. Onze developers beheersen meerdere technieken en talen, waardoor wij deze kunnen combineren of een keuze kunnen maken op basis van de eisen aan de webapplicatie. HTML5, CSS3, AngularJS, NodeJS en PHP zijn een aantal van deze talen.
Om zo effectief en efficiënt mogelijk te ontwikkelen proberen we om zoveel mogelijk eerder gemaakte code te hergebruiken.

“Wij zijn er niet voor om het wiel opnieuw uit te vinden, maar om een zo goed mogelijk functionerende webapplicatie te bouwen voor een goede prijs.”

4. Koppelingen

Door koppelingen te maken met derde partijen of externe webapplicaties laat je de webapplicaties met elkaar communiceren. Zo voorkom je menselijke fouten en versnel je de bedrijfsprocessen.

Inmiddels hebben wij al vele koppelingen met succes gebouwd. Dit is tevens iets wat wij ook als losse dienst aanbieden.

Klanten over onze webapplicaties

Het is fantastisch om te zien hoe een snel gebouwde, lean applicatie voor één kleine vestiging kan uitgroeien tot een breed uitgerold softwaresysteem voor de hele organisatie.- Gasunie
We waren op zoek naar een oplossing waarbij long copy op alle digitale platforms goed leesbaar wordt gepubliceerd. In samenwerking met Webbouwers.com hebben we deze oplossing gebouwd. De eerste reacties van klanten zijn veelbelovend!- Teamtva
Wanneer een werkproces volledig geadministreerd wordt in een online applicatie waarop klanten, leveranciers en collega’s actuele inzage hebben, dan scheelt dat je echt tijd.- Multinal group

Mogelijke webapplicaties

Om je een idee te geven van wat de mogelijkheden van webapplicatie ontwikkeling zijn, vind je hieronder een lijstje met webapplicaties die wij eerder gemaakt hebben:

  • Meldingensysteem
  • Online marketing dashboard
  • Planningsysteem
  • Applicatie voor live sessies
  • Digitaal magazine
  • Vraag en leveringssysteem
  • Projectadministratie
webapplicatie maken
Heb je een webapplicatie nodig? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.

Voor deze klanten verzorgen wij de webapplicatie ontwikkeling

webapplicatie evhb
webapplicatie gasunie
webapplicatie ibodycheck
webapplicatie expertezed