fbpx

Webshop bouwer

Een webshop laten maken bij Webbouwers:

 • 100-en standaard extensies
 • Responsive webshop design
 • Maatwerk mogelijkheden
 • Gratis adviesgesprek
 • Geoptimaliseerd voor Google

Webshop bouwer 2.0

Als je Webbouwers inschakelt als webshop bouwer, ben je verzekerd van een up-to-date professionele webshop met responsive design. Bij de ontwikkeling van een nieuwe webshop adviseren we in de meeste gevallen het CMS programma Magento. Een Magento Webshop is bijzonder gebruiksvriendelijk en is compatibel met de belangrijkste betaalmogelijkheden als Ideal en Paypal. Een webshop laten maken of onderhouden met een ander CMS? Ook dat kan bij Webbouwers! Samen bespreken we de mogelijkheden in een Gratis en Vrijblijvend Webshop Adviesgesprek.

 • Lucovitaal
 • Case Slaapkenner Beuningen 2
  Slaapkenner Beuningen
 • Case Weltevree
  Weltevree
 • Kerèn
 • Gedenksieraden

Responsive webshop design

Alle webshops bouwen we standaard met Responsive Design. De webshop past zich dan automatisch aan voor optimale weergave op verschillende apparaten. Een Responsive Design vergroot de gebruikerservaring en bezorgt je webshop een hogere positie in de Google Zoekresultaten. Meer weten over een webshop bouwen met Responsive Design?

webshop laten maken slaapkenner
“Webbouwers heeft voor ons een nieuwe Magento webshop ontwikkeld. Over het resultaat en de samenwerking zijn we erg tevreden. Heldere en directe communicatie voorafgaande aan het project en verdere ontwikkelingen maakt het samenwerken prettig met Webbouwers.”

Slaapkenner Beuningen
Joost Bollen

Magento webshop bouwer

Als Webshop bouwer 2.0 maken we alle webshops met het open source programma Magento. Open source wil zeggen dat er al een basis is gelegd waar vervolgens iedereen aan verder kan bouwen. Op deze manier wordt er gewerkt aan honderden templates door duizenden professionals. De beste van deze templates kunnen worden gepersonaliseerd en toegepast bij het ontwikkelen van jouw webshop.

Met deze manier van webshop bouwen is er voor vrijwel ieder bedrijf een webshop mogelijk. Van groot tot klein, van standaard webwinkel tot een tot in de puntjes gepersonaliseerd online verkoopkanaal. Afhankelijk van de vraag van onze klant, kunnen onze programmeurs de Magento webshop bouwen die het best bij jouw business past. Meer weten over Magento webshops?

Belangrijkste betaalmogelijkheden

Bij het bouwen van een webshop is soms creatief inzicht vereist, zoals bij het webdesign of het SEO schrijven van content. Daarnaast zijn er voor de consument cruciale, technische onderdelen; de betaalmethode is daar een van. Niets is zo vervelend voor een consument als het missen van de gewenste betaalmethode. Om jouw klanten tegemoet te komen bieden wij in alle webshops die we bouwen standaard de belangrijkste betaalmogelijkheden: IDeal, Paypal en Credit Card. Hierbij maken we gebruik van Buckaroo, uitgeroepen tot Beste Payment Provider van 2014, 2015 en 2016. Gaat jouw voorkeur uit naar een andere betaalprovider? Geen probleem, wij kunnen alles implementeren.

“Webbouwers levert ons seo adviezen en helpt ons bij de conversie optimalisatie.” – Jobpersonality
weltevree webshop
lucovitaal webshop
Garderobe
ekotwente logo webshop

Na de livegang: Webshop coach

Voor veel bedrijven eindigt de samenwerking met de webshop bouwer bij de oplevering van de webshop. Dit is waar wij ons in onderscheiden. Webbouwers gelooft in een langdurige samenwerking. Het kan immers altijd zo zijn dat een bepaald onderdeel van de webshop niet helemaal voldoet aan je verwachting. Op zo’n moment wil je een betrouwbare partij kunnen benaderen die jouw website door en door kent en snel doorheeft wat er verbeterd moet worden.

Behalve probleemoplossend, vervult onze webshop coach ook een adviserende rol. Onze online marketeers adviseren graag over de juiste marketing strategie voor jouw webshop. Door jarenlange ervaring in de e-commerce business weten we inmiddels wat op online marketing gebied werkt – en wat niet. Deze kennis passen we graag toe op jouw webshop!

Webshop voor bijna ieder budget

Natuurlijk is de kostprijs een belangrijke overweging bij de keuze voor een specifieke webshop bouwer. Onze webshop bouwers maken gebruik van het CMS programma Magento. Het mooie van dit programma is dat er voor vrijwel ieder budget een webshop gerealiseerd kan worden. Daarbij werken we niet met standaard pakketten. Afhankelijk van de eisen aan de webshop en de hoeveelheid maatwerk dat wenselijk is, komen we samen tot een correcte prijs.

Webbouwers.com als jouw webshop bouwer?

100-en standaard extensies

De basis is al klaar en moet enkel aan jouw wensen worden aangepast. Dit bespaart je tijd en geld.

Responsive webshop

Een responsive webshop is bij ons de standaard. Telefoon, tablet of desktop; jouw webshop staat!

Maatwerk mogelijkheden

Onze experts zijn in staat om zowel standaard als maatwerk webshops te maken.

Gratis adviesgesprek

Een webshop is niet niks. Vertel ons daarom al jouw wensen in dit gratis adviesgesprek.

Google geoptimaliseerd

Al onze webshops zijn geoptimaliseerd voor Google.

Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer