Website analyse

In 4 uur een website analyse van jouw website

Waarom een website analyse

Twijfel je wat de volgende stap is voor je website? Wil je inzicht in wat de hoogste prioriteit heeft?

Met een website analyse krijg je antwoord op deze vragen. Onze experts analyseren je website op basis van hun expertise en praktijkervaring. Een focusrapport geeft je inzicht in de quick-wins voor jouw bedrijf. Heb je al een vermoeden waar het probleem zit? Dan zoomen we daar op in. We gaan op zoek naar de oorzaak en de beste oplossing.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!
Een algemene Website analyse omvat:

  • Potentieel aantal bezoekers uit Google
  • SEO check
  • Usability check
  • Conversie check

Algemene website analyse

Je bedrijf is online aanwezig. Je hebt inmiddels een website of webshop laten maken om je bedrijf online te profileren. Toch heb je het idee dat er meer te halen valt. Dat klopt! Een website analyse biedt uitkomst. Het geeft je inzicht in de mogelijkheden om jouw website te verbeteren.

Voorafgaand aan de website analyse bespreken we jouw wensen en toekomstvisie voor de website of webshop. Dit geeft ons richting bij het bepalen van de juiste quick-wins voor jouw website of webshop.

Website analyse
“Uit de website analyse bleek dat een groot aantal bezoekers de website verlieten op een specifieke webpagina in de funnel. Met behulp van een redesign van deze webpagina wisten we de conversie met 617% te verhogen.”
thomas-van-de-ven

Thomas van de Ven
Online Marketeer

Website probleemanalyse

Ondervind je problemen met je website? Of haal je niet voldoende verkopen uit je webshop? Deze problemen wil je natuurlijk laten verhelpen. Veel internetbureau’s haken hier handig op in en stellen voor om de website in zijn geheel opnieuw te ontwikkelen. In veel gevallen is dit niet noodzakelijk.

Bij Webbouwers bieden we daarom de mogelijkheid om een probleemanalyse uit te voeren. Vertel ons wat het probleem is en wij gaan op zoek naar een mogelijke oplossing. In slechts 4 uur tijd verzamelen we relevante statistieken en komen we met een eerlijk advies.

Gratis website analyse tool

Veel partijen bieden een gratis website analyse tool. Deze gratis website analyse tools scannen de codering en het design van je website en komen vervolgens met een oplossing. De oplossing die geboden wordt is in alle gevallen: standaard. Veel van de verbeterpunten uit deze standaard tools zijn daarnaast erg technisch en tijdrovend om toe te passen. Daar komt bij dat niet iedere website gebaat is bij deze standaard verbeteringen.

Daarom gaan we graag eerst met de klant in gesprek. Een website analyse van Webbouwers gaat verder dan deze gratis website analyse tools. We bieden een maatwerk oplossing waarmee jouw bedrijf maximaal online rendement kan behalen.

Monkeybridge: Onze partner in online marketing

Al onze online marketing diensten worden uitgevoerd door onze marketing partner Monkeybridge. Heb je concrete interesse in een Website analyse?

Algemene website analyse

Weet je niet goed waar de verbeterpunten van jouw website liggen? Wij komen erachter!

Focus op jouw toekomstvisie

Onze website analyse is gericht op jouw business. We houden rekening met jouw wensen voor de website.

Verbeterpunten in 4 uur tijd

In slechts 4 uur tijd achterhalen we de quick-wins voor jouw specifieke website of webshop.

Probleemanalyse

Al een idee waar het probleem zit? Vertel ons waar je mee zit en wij komen met een mogelijke oplossing.

Onze diensten

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer