fbpx

Website laten maken

Een website laten maken bij Webbouwers:

 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive website design
 • Maatwerk mogelijkheden
 • Gratis adviesgesprek

Professionele website laten maken

Je website is jouw online vertegenwoordiger. Het is de basis van je e-business en draagt uit waar je bedrijf voor staat. Een website laten maken vereist inzicht. Welk webdesign is de beste weergave van jouw bedrijf? Welke inhoud verwachten jouw website bezoekers? Met jouw inhoudelijke kennis en onze online ervaring maken we samen jouw ideale website.

De beste versie van jouw website start met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Uit dit gesprek volgen concrete stappen waarmee we direct kunnen starten!

Webbouwers heeft ervaring met…

 • Corporate websites
 • Blog / Nieuws websites
 • Portfolio websites
 • Onepage websites
 • Maatwerk websites

Professioneel webdesign

In 3 seconden bepaalt de bezoeker wat hij van je website vindt. Is je website betrouwbaar? Zijn de pagina’s interessant genoeg? De eerste evaluatie van de website gebeurt puur op basis van het webdesign en de navigatiestructuur. Een website laten maken met een professioneel webdesign is dus een vereiste.

Het juiste webdesign is per bedrijf, product en branche verschillend. In ieder geval wil je dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep en een professionele, betrouwbare indruk maakt. Daar zorgen we voor.

Website laten maken LZV Groep
“De website en vooral het onderhoud daarvan werken fijn en efficiënt. Dat stimuleert het werken ermee en dat komt het resultaat sterk ten goede!”

Ministerie van Defensie
LZV-Groep
Jos Morren

Gemakkelijk in beheer

Als eigenaar van een nieuwe website wil je graag je eigen stempel kunnen drukken. Een belangrijke manier om je website te bewerken is het beheersysteem – ook wel CMS systeem genoemd. Wil je zelf je website bewerken, dan is een gebruiksvriendelijk CMS systeem noodzakelijk.

Webbouwers maakt onder andere gebruik van het beheersysteem WordPress. WordPress is marktleider op het gebied van CMS beheersystemen en wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid. Bovendien verzorgen we bij oplevering van een wordpress website een wordpress-sessie voor maximaal 3 personen. Zo kun jij de website direct inhoudelijk aanpassen.

Maatwerk website laten maken

Kom je wel eens een website tegen waarbij je denkt: ‘Ik wil zo’n website laten maken, maar dan met…’? Deze toevoegingen noemen we maatwerk.

Jouw website vertegenwoordigt jouw business online. Jij weet het best welke functies daarbij belangrijk zijn. Soms betekent dit dat een website wordt uitgerust met een maatwerk webapplicatie of een koppeling met software van derden. Het bouwen van maatwerk websites is onze specialiteit. Wil je een meertalige website? Een eigen inlogsysteem? Ons uitgangspunt is: alles is mogelijk. Samen met jou bekijken we de beste opties binnen het door jou vastgestelde budget.

“De nieuwe website heeft veel positieve reacties opgeleverd en het aantal bezoekers stijgt. Met het resultaat zijn wij meer dan tevreden!” – Fiscount
 • GEAS Energiewacht
 • JobPersonality
 • Revant
 • Kerèn
 • FoodPersonality

Website ontwikkelen voor elk budget

Een website laten maken is een investering. Maar een goede website verdient zichzelf terug. Hoeveel het kost om een website te laten maken hangt af van je wensen en eisen. Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw ideale website gaan we graag het gesprek met je aan. Weet je nog niet precies wat voor website voor jouw bedrijf het beste is?  We bespreken je wensen en de mogelijkheden gratis en vrijblijvend in een adviesgesprek. Geen tijd voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Stuur dan een mailtje via onze contactpagina.

Website optimaliseren

Succesvol online ondernemen betekent meer dan een website laten maken alleen. Waardevolle business genereer je online alleen nog door het inzetten van de juiste online marketing strategie.

Maximaal online rendement is ons motto. Dit bereiken we door al bij de ontwikkeling van de website rekening te houden met jouw online marketing strategie. Door al in een vroeg stadium met de website optimalisatie te beginnen bespaar je aanzienlijk op kosten op een later moment.

Wil je serieus werk maken van je website? Dan geven we je graag een transparant en meetbaar online marketing advies.

Vraag een Gratis Adviesgesprek aan!
Website laten maken door Webbouwers

Open source CMS

De basis is gemaakt door honderden experts. Wij passen dit aan jouw wensen aan. Dit bespaart je tijd en geld.

Geen licentiekosten

Dankzij het open source CMS zit je niet vast aan maandelijkse kosten.

Geen onverwachte kosten

Voordat we jouw ideale website ontwikkelen stellen we een begroting op van de prijs. Hierdoor kom je niet onverwachts voor hoge kosten te staan.

Maatwerk mogelijkheden

Onze experts zijn in staat om zowel standaard als maatwerk websites te maken.

Gratis adviesgesprek

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de mogelijkheden. Samen bespreken we je wensen in een gratis adviesgesprek.

Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer