fbpx

Voor ieder budget

Open source

Voor iedere organisatie

Maatwerk is mogelijk

Gegarandeerd een goede beoordeling van Google!

Wanneer wij een WordPress website maken houden we altijd rekening met de eisen van Google. Zowel op het gebied van SEO als snelheid. Google beoordeelt websites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bij het bouwen van jouw maatwerk website garanderen we dat de nieuwste technieken worden gebruikt. Hierdoor weet je zeker dat je website snel werkt en goed vindbaar is.

Heb je een website? Test je snelheid
Website bouwen
wordpress website maken

Waarom bij Webbouwers je WordPress website laten maken?

Wij zijn een no-nonsense organisatie met 14 experts op alle online vakgebieden. Wij kunnen jou een totaalpakket bieden zodat je online je business kan starten en vergroten.

Samen zorgen wij voor online succes.

Wij zijn transparant over onze prijzen en werken zoveel mogelijk fixed price zodat je niet tegen verrassingen aanloopt tijdens het maken van een WordPress website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klanten over ons

``De website en vooral het onderhoud daarvan werken fijn en efficiënt. Dat stimuleert het werken ermee en dat komt het resultaat sterk ten goede``- LZV - Groep
``Het platform heeft geleid tot een stijging in het aantal bezoekers en krijgt veel aandacht van de media. Wij zijn meer dan tevreden!``- Apeldoorn-binnenstad
``De nieuwe website heeft veel positieve reacties opgeleverd en het aantal bezoekers stijgt. Met het resultaat zijn wij meer dan tevreden!``- Fiscount

Zoekmachinevriendelijk

Al onze WordPress websites zijn zoekmachinevriendelijk zodat jij direct aan de slag kan gaan met de content.

Scherpe prijs

Wij zijn realistisch in de prijzen en kunnen voor ieder budget een scherpe prijs neerleggen om een WordPress website te laten maken.

Uniek design

Ondanks dat WordPress websites met thema’s werken kan je bij ons een uniek design krijgen doordat onze experts instaat zijn om alles aan te passen en maatwerk te creëren waar nodig.

Direct contact met experts

Onze experts zijn 5 dagen in de week voor jouw beschikbaar om ondersteuning te bieden waar nodig. Hier zit bij voorkeur geen accountmanager of salesmanager tussen.

Online marketing advies waar nodig

Ben jij echt serieus met je website en wil je stappen maken? De juist stappen in de juiste volgorde, dan kunnen wij op ieder moment online marketing advies leveren.

Goedkoop onderhoud

Doordat WordPress een enorm flexibel platform is, waar al vele plugins voor bestaan, zal het onderhoud goedkoper zijn dan bij op maat gemaakte CMS systemen.

Open source

Wanneer je een WordPress website laat maken heb je gekozen voor een open source platform. Dat houdt in dat je niet vastzit aan één leverancier.

Responsive website

Alle WordPress websites die wij maken zullen responsive zijn. Dat betekent dat ze goed werken op alle denkbare apparaten. Dit is de standaard van nu en daar doen wij aan mee!

Website van het jaar 2015

Een website bouwen is niet niks, maar een website bouwen die de prijs van beste website van het jaar 2015 heeft gewonnen, in de categorie Energie, is natuurlijk een fantastische prestatie. In samenwerking met Leadrs en ISATIS hebben wij de website van GEAS gebouwd en in 2015 deze prijs gewonnen.

Bekijk onze cases
website bouwen van het jaar 2015
Wil je een WordPress website maken? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.

Nog niet overtuigd?

Ben je nog niet overtuigd of je een WordPress website moet laten maken?
Hiernaast staan 2 video’s van een onafhankelijk platform die WordPress hebben vergeleken met 2 andere open source content management systemen, namelijk:

  • Joomla
  • Drupal

Hierin worden de voor- en nadelen toegelicht en een aanbeveling gedaan voor het beste cms.

WordPress vs Joomla

WordPress vs Drupal

Wil je een WordPress website maken? Bel 088 – 1999 000 of stuur een mail.
Onze diensten
Magento e-commerce

Magento e-commerce

Start jouw online business met een professionele Magento E-commerce oplossing.

Lees meer
Maatwerk & Webapplicaties

Maatwerk & Webapplicaties

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk software of een webapplicatie op maat.

Lees meer
WordPress websites

WordPress websites

Met een solide, open-source systeem als basis zetten we de eerste stap naar online groei.

Lees meer